Hogyan készítsünk boutonniere és fűző párost esküvőre vagy bálra [Szakértői vélemény] (2024)

Tartalomjegyzék:

Hogyan készítsünk boutonniere és fűző párost esküvőre vagy bálra [Szakértői vélemény] (1)Sziasztok és üdvözöllek ma. Megmutatom, hogyan készíthetsz gyönyörű boutonniere- és fűzőszettet bálra vagy bármilyen más alkalomra. A legjobb minőséget fogjuk használni, néhány ezüsttel szórt rozsdát és néhány szalagot, mivel a hangsúly az ezüst szalag lesz. Szükséged lesz egy kis drótra és néhány gyöngyre. Kezdjük azzal, hogy fogjuk a gyöngyeinket, levágunk körülbelül négy hüvelyk drótot, és áthurkoljuk a gyöngyökön.

Ügyeljen arra, hogy amikor végigcsinálja, ne kelljen félúton megtennie. Célozhat úgy, hogy az egyik készlet egyik darabja nagyobb legyen, mint a másik, így vékonyabb és könnyebben dolgozhat a szárral, így nem kell emiatt aggódnia. Készítsen belőle annyi Hisense-t, amennyire csak gondolja, és készítsen elő mindent, amíg elég lesz a boutonniere és a fűző elkészítéséhez, tehát készítsen annyi Hisense-t, amennyire szüksége van, és körülbelül hármat vagy négyet felhasználhat egy boutonniere-hez körülbelül öt és hat alatt. egy fűzőhöz, szóval most megmutatom, hogyan kell elkészíteni egy levelet, ezek azok az ezüsttel permetezett ruszkik, csak fogsz egy darab drótot, és csak hurkolod vagy megbököd. Levághatod az összes darabot túl nagy levelek, ha a darabjai túl nagyok, és továbbra is tekerje be és rögzítse a fehér virágos szalaggal, ha meg szeretné változtatni a megjelenését. vágjunk le minden extrát, és most csak a szalagunkat fogjuk használni, hogy felcsavarjuk az alját, most csak fogunk néhány tűt, hogy rögzítsük a szalagunkat, és befejezzük a boutonniere-t, tessék, nagyon gyors vagyok és könnyű, nem tartott több mint három percem szupergyors és szuper egyszerű, és most megmutatom, hogyan készítsd el a fűzőt a fűzőhöz, amire szükséged lesz ezekre a kis Reese-emelőkre a csuklódra. , és kettővel rögzítheti a fűzőhöz.

Hogyan készítsünk boutonniere és fűző párost esküvőre vagy bálra [Szakértői vélemény] (2)

Olcsóbb saját boutonniere-t készíteni?

Ha abban reménykedik, hogy ott spórolhat, ahol tud, saját készítésével közel 20 dollárt takaríthat meg boutonniere-enként.

Forrás: https://www.brides.com/how-to-make-a-boutonniere-in-steps-5188282

Szüksége lesz egy pár ilyen vastag szórólapra is, de később megmutatjuk, hogyan kell ezt megtenni. Kezdje azzal, hogy előkészíti a legmagasabb szárat a leveleivel és a szalaggal. Azt is megmutatom, hogyan készíts egy kis íjat; ezt is hozzáadjuk a fűzőnkhöz.

Egyszerűen használja a csípés és csavarás módszert; vegyél egy darab drótot és tekerd körbe, hogy rögzítsd, majd építkezhetsz, és elkezdheted építeni a fűzőnket, szóval hagyd a legnagyobb szabadságot. tegyél rá jácintot. Ne feledje, hogy a bordák valamivel nagyobbak, mint a boutonniere-k, így körülbelül duplája lesz a legmagasabb mennyiségnek, mint amit a boutonniere-hez használt, tehát ebben az esetben 6-ot vagy 7-et fogok használni.

 • Én is több levelet fogok használni.
 • Körülbelül 5 levelet használok ehhez, és még néhány darab szalagot.
 • Ne felejtse el becsomagolni a fehér virágos szalaggal.

Egy fontos dolog, amit meg kell említeni, hogy ezt a felső részt, ezt az első darabot mindenképpen be kell csavarni a virágos szalaggal, mert ezt a darabot fogjuk használni a Reese hasítékunk rögzítésére, ami ott lesz, ahol vagyunk. rögzíteni fogja a hasítékunkat, így meg akar bizonyosodni arról, hogy az alkatrész önmagában nagyon biztonságos és nagyon vastag, hogy rögzíthesse a csuklóját. Tehát állítson be bármit ízlése szerint, és adja hozzá a szalagot. Vágja le a felesleges végtagokat. Csomagold be virágos ragasztószalaggal, és most megmutatom, hogyan kell rögzíteni a Reese ajakat, hogy először hajlítsd meg azt a két darabot a legtetején, és rögzítsd az említett felső részhez. korábban fogsz egy fogót, és összenyomod, hogy valóban oda rögzüljön, majd az alsó résszel ugyanezt megtesszük, meghajlítjuk, majd fogjuk a fogót, hogy rögzítsük ex .

Gyakori kérdések – 💬

❓ Hogyan készítsünk fűzőt bálra?

Használja a saját kertjéből származó virágokat, hogy stílusához illőt készítsen. Ennek a fantasztikus fűzőnek az elkészítéséhez 26-os drótra, Oasis virágos ragasztóra, fehér gyöngy karkötőre, virágos szalagra, szalagra, virágokra és tetszőleges lombozatra van szüksége. Változtassa meg a hozzávalókat, hogy variálja a végül elkészült csuklófűzőt a bálra. Részletek itt saveoncrafts 4. Hogyan készítsünk fűzőt.

❓ Mi az a DIY csuklófűző és Boutonniere?

A DIY csuklófűzőt és boutonniere-t gyakran viselik bálokon, esküvőkön, hazatéréseken és más hivatalos eseményeken, hogy különlegesnek érezzék magukat és kinézzenek. Gyakran sokba kerülnek, ha a báli táncra vásárol, de ha otthon készít egy fűzőt, rengeteg költséget takaríthat meg. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan készíthet fűzőt egyszerűen és olcsón:

❓ Hogyan kell virágot kötni a fűzőre?

Hogyan kell: 1. lépés: Csoportosítsa a virágokat, és vágja le a szárakat 2 hüvelykre.

 • 2. lépés: Rögzítse a virágokat zöld virágos szalaggal.
 • 3. lépés: Fűzze át a szalagot a virágokon, és rögzítse a fűzőhöz zöld virágos szalaggal.
 • 4. lépés: Kössön csipkeszalagot a szár köré és egy masniba, hagyjon lazát a végein.

❓ Milyen kellékek szükségesek a fűző elkészítéséhez?

Használja a saját kertjéből származó virágokat, hogy stílusához illőt készítsen. Ennek a fantasztikus fűzőnek az elkészítéséhez 26-os drótra, Oasis virágos ragasztóra, fehér gyöngy karkötőre, virágos szalagra, szalagra, virágokra és tetszőleges lombozatra van szüksége. Változtassa meg a hozzávalókat, hogy variálja a végül elkészült csuklófűzőt a bálra.

Hogyan készítsünk boutonniere és fűző párost esküvőre vagy bálra [Szakértői vélemény] (3)

Referenciák:

 • „Professzionális tortadíszítés”, Toba M. Garrett – Wiley, 2012
 • „Dictionary of Occupational Titles: Definitions of Objects” by United States Employment Service – USA
  • Munkaügyi Minisztérium, Munkaerő-igazgatás, Foglalkoztatási Biztonsági Hivatal, 1965 fa*gyassza le a száraz virágokat.
  • Felszerelésével fa*gyasztva szárítsa meg és őrizze meg az esküvői csokrokat, fűzőket, dísztárgyakat.
  • Adja hozzá ezt a szolgáltatást egy virágüzlethez vagy faiskolai vállalkozáshoz.

  (megtekintés a könyvben) a Kreatív-szabadfoglalkoztatási munka/ Pénzkeresési-önfoglalkoztatási útmutatóból” Tony Kelbrat – Lulu.com, 2022

 • „Az Amerikai Örökség Főiskola tezaurusza”, Houghton Mifflin Company – Houghton Mifflin, 2004

Kapcsolódó cikkek:

 1. Hogyan készítsünk esküvői gomblyukat / Boutonniere és Pinned Corsage
 2. Hogyan készítsünk fűzőt – esküvői / báli virágok
 3. Hogyan készítsünk fűzőt 3 módszer bálra vagy esküvőre
 4. Esküvőben ki jogosult fűzőre vagy boutonniere-re?
 5. Hogyan készítsünk barkácsolt művirágos fűzőt esküvőre vagy bálba selyemvirágokkal – az esküvő hete
 6. Diy Wedding Boutonniere utasítások
Hogyan készítsünk boutonniere és fűző párost esküvőre vagy bálra [Szakértői vélemény] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6137

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.